HVORDAN GJENNOMFØRE DIN BOOKING

1 Velg dato for oppholdet.
2 Velg romtype.
3 Betaling & bekreftelse.

Om du fortsatt opplever problemer, send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Lør - 9:00 - 15:00
Søndager kun etter avtale!
Har du en kampanjekode?

Fellesareal og rom

  • I.h.t. Røykeloven er alle fellesareal og rom røykfrie. Det er tillatt med husdyr i noen rom, men inngang via garasje. Ingen rom har vegg-til-vegg teppe.
  • Det er ikke tillatt med husdyr i hotellets fellesareal.
  • Materialvalg er primært panel, glassfiber, keramiske fliser og stein
  • Dyner og puter av syntetisk materiale

Allergimat

Vi anbefaler at du gir beskjed om laktosefri mat, eggeallergi og vegetarmat ved ved bestilling. Hvis det ønskes spesiell sukkerfri mat må dette også gis beskjed om.

Ved alle våre standard menyer til frokost, lunsj og middag er det tatt høyde for fisk-, skalldyr- og glutenallergi. Hotellet har som oftest buffeter/koldtbord der en kan velge det som passer.

  • På forespørsel kan frokost/lunsjvert framskaffe glutenfritt brød
  • Glutenfrie sauser er standard, utenom ved julebordene i november/desember.
  • Laktosefri melkeprodukter kan bestilles
  • Diabetikere kan få diverse sukkerfri mat
  • Vegetarmat kan lages til lunsj og middag
OPP

Pers hotell tekst...