HVORDAN GJENNOMFØRE DIN BOOKING

1 Velg dato for oppholdet.
2 Velg romtype.
3 Betaling & bekreftelse.

Om du fortsatt opplever problemer, send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Lør - 9:00 - 15:00
Søndager kun etter avtale!
Har du en kampanjekode?

Barnas Favoritthotell

Barn ser paa trylleshow

Morsomme og spennende aktiviteter for alle barn på hotellet. Hele familien kan glede seg!
I nærområdet finnes skibakker, motorsenter, ridesenter og andre aktiviteter som er gøy å gjøre med familien. Etter kl 23.00 kan barn kun oppholde seg i fellesareal sammen med voksne.


Tropicana Badeland

Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann. 50% rabatt på inngang for Pers gjester! Alle barn som kjøper billett til Tropicana Badeland, får 50% rabatt på inngangsbillett til Bjørneparken i Flå, Langedrag Naturpark og Hallingdal Feriepark. Les mer om Tropicana Badeland her
 

Brakar

 

BRAKAR - den nye samlingsplassen for barn og ungdom på Pers

Vi bygger om vårt gamle diskotek Pelle, og åpner en møteplass for barn og ungdom i hotellet den 20. juni 2014.  BRAKAR er åpent hver dag kl. 09.00-23.00, med tilgang til lekeavdeling og spill.

Fredag og lørdag + alle dager i skoleferiene er også barne- og ungdomsdiskoteket åpent kl 20.00-23.00.
Da er våre verter til stede, som arrangerer konkurranser og leker, og baren er åpen for salg av slush, popkorn og soft-is.

VELKOMMEN TIL BRAKAR!


Bibliotek og biljard

I tidligere Skisalongen finner du i dag vårt bibliotek. Her finnes en mengde bøker som passer for både små og store. Disse lånes ut til våre gjester. I Biblioteket er det også to biljardbord, som våre gjester kan bruke. Polletter til biljardbordet kjøpes i resepsjonen.


Bowling og dart

Vi har vår egen bowlinghall, med 4 baner som har internasjonale mål. I bowlinghallen finner du også dart. Bowlinghallen er populær. Vi anbefaler forhåndsbestilling, baner for å sikre plass.


Trylleshow i alle skoleferier

I skoleferiene har vi trylleshow med magiker Daniel Larsen. Disse showene er populære for barn i alle aldre. Gratis entre for hotellets gjester. For informasjon om dager og tider, se program under «Hva skjer»


Lekerom

I lekerommet kan de minste more seg i sklietårnet, bygge lego og leke med biler og dukker. Barn som trenger tilsyn, må være i følge med foreldrene. Lekerommet flyttes til Brakar 20. juni.
 

Spill og spillerom

Kule, spennende, morsomme og fartsfylte spill av ulike slag i spillerommet vis a vis Erik's Grill og Sportsbar.
Spillene flyttes til Brakar 20. juni.
 

Opplev Hallingdal

Opplev Hallingdal er et samarbeid mellom 4 opplevelsesparker i Hallingdal. Besøk en av park,  og få 50% rabatt på barnebilletten i de tre neste. Barn som besøker alle 4 opplevelsesparkene, får en gave på det siste stedet de besøker. Les mer om Opplev Hallingdal
 

Barnevakt

Barnepass kan forhåndsbestilles. Pris kr 175,- pr. time betales direkte til barnevakten. Send en epost til resepsjonen pers@pers.no med dato og tidspunkt så forsøker vi å skaffe deg barnevakt. Vi anbefaler at barnet er forberedt på at barnevakten kommer, samt at det er flott å bli litt kjent før sengetid. Bestillingen er bindende.


OPP

Pers hotell tekst...