SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Rom 1
Har du en kampanjekode?

Gol Appartement leilighet 4 personer - 42 m2

Leiligheten ligger 200 meter fra hotellet og har stue med kjøkkenkrok, bad med dusj og wc, soverom med dobbeltseng. Sovesofa til 1-2 personer i stua (120 cm bred). Terrasse. Kjøkkenet har spiseplass for 4 personer kokeplater, liten stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjøleskap samt kjøkkenutstyr og servise. Salonggruppe og TV med satelittprogram. Leilighetene har dyner og puter. Sengetøy og håndklær tas med eller leies. Det er tillatt å ha med hund på i disse leilighetene.

Det er ikke Wi-Fi i leilighetene, med dere kan benytte gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

Gol Appartement leilighet 6 personer - 62 m2

Leiligheten ligger 200 meter fra hotellet og har stue med kjøkkenkrok, bad med dusj og wc, soverom med dobbeltseng og romslig hems med 4 sengeplasser. Terrasse. Kjøkkenet har spiseplass for 6 personer kokeplater, liten stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjøleskap samt kjøkkenutstyr og servise. Salonggruppe og TV med satelittprogram. Leilighetene har dyner og puter. Sengetøy og håndklær tas med eller leies. Det er tillatt å ha med hund på i disse leilighetene.

Det er ikke Wi-Fi i leilighetene, med dere kan benytte gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

OPP

Pers hotell tekst...