HVORDAN GJENNOMFØRE DIN BOOKING

1 Velg dato for oppholdet.
2 Velg romtype.
3 Betaling & bekreftelse.

Om du fortsatt opplever problemer, send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Lør - 9:00 - 15:00
Søndager kun etter avtale!
Har du en kampanjekode?

Her er oversikt over alle romtyper på hotellet

Du kan klikke på alle bilder på denne siden, hvis du vil se de i større format.
Vi gjør oppmerksom på at bildene viser eksempler på hvordan rommene ser ut. Størrelse og utforming kan variere.

 

Enkeltrom - 15-19 m2

Rommet har en bred seng (150 cm). TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for 1 voksen, eller voksne som reiser med 1 barn. Kan også brukes av 2 voksne (smalere dobbeltseng). Disse rommene er 15-19 m2. Det er tillatt med hund i et av enkeltrommene våre.


Dobbeltrom økonomi - 19 m2

Rommene har to separate senger og vender inn mot atriumshagen eller har begrenset utsikt. Lavere pris enn ordinært dobbeltrom. TV. Bad med dusj og wc.De fleste rom i denne kategorien er støybelastet fra Bar 2. Etage i weekender. Kan bli varmt på rommene om sommeren. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år (i barneseng). Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene.


Dobbeltrom standard - 19-25 m2

De fleste rommene har to separate senger. TV. Bad med dusj og wc.Noen rom har balkong. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år (i babyseng). Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene.


Dobbeltrom combi - 19 m2

Dobbeltrom med 2 separate senger, TV. Bad med dusj og wc. Halvparten av rommene er atrium-rom (innvendige), og disse kan bli varme om sommeren, og er støybelastet fra Bar 2. Etage i weekender. Disse rommene har avlåst dør til naborom og passer for inntil 2 voksne, men ved å bestille 2 rom kan de brukes som familierom for 4 personer (døra imellom kan låses opp). Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


De luxe rom - 2 senger  - 37 m2

De fleste rom har et soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med sofa, bord og stoler. TV. Bad med dusj og wc.Noen har badekar. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år i babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom 3 senger - 24-37 m2

Rommene varierer i størrelse og utforming, men alle har TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for små familier eller 3 voksne. Plass til ekstra babyseng. Det er tillatt med hund i et disse rommene våre.


De luxe rom 2 senger + sovesofa - 37 m2

De fleste rom har et soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med sofa og bord. TV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Sofaen i oppholdsrommet kan gjøres om til sovesofa til 2 barn, men man mister da sittemulighetene i oppholdsrommet. Disse rommene passer derfor for best for 2 personer. Plass til ekstra babyseng.


Dobbeltrom med sovesofa - økonomi - 22 m2

Rommene har to separate senger + sovesofa og vender inn mot atriumshagen eller har begrenset utsikt. Sovesofaen er 120 cm bred og 180 cm lang, og anbefales derfor kun til barn. TV. Bad med dusj og wc.Lavere pris enn ordinært dobbeltrom.  Mulig med barneseng, men litt trangt. De fleste rom i denne kategorien er støybelastet fra Bar 2. Etage i weekender. Kan bli varmt på rommene om sommeren. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år (smalere og kortere sovesofa). Mulig med barneseng, men litt trangt. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Dobbeltrom med sovesofa - 26 m2

De fleste rommene har to separate senger og sovesofa. TV. Bad med badekar/dusj og wc. Noen rom har badekar. Anbefales for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år. Sovesofaen er 120 cm bred og 180 cm lang, og anbefales derfor kun til barn. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år (smalere og kortere sovesofa). Mulig med babyseng, men litt trangt. De fleste rom har balkong. Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene.


Familierom med hems 4 senger - 26 m2

Rommet har 2 separate senger nede og 2 senger på en hems. Det er en bratt trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med barn under 3 år. TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for 4 personer familier med større barn eller 4 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom de luxe 4 senger - 33 m2

De fleste rom har en ”sovedel” med dobbeltseng og 2 separate sovesofaer i ”oppholdsdelen”. Alle sengeplasser i samme rom, men adskilt med en vegg. Sofa, bord og stoler. TV. Bad med dusj og wc. Noen rom har badekar. Disse rommene passer for familier eller 4 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Suite 4 sengeplasser - 50 m2

Her er det et soverom med dobbeltseng og sovesofa. Hyggelig oppholdsrom med salonggruppe og spisebord for 4 personer. TV. Bad med boblebad, dusj og wc. Dette rommet passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år (smalere og kortere sovesofa = 120 x 180 cm). Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på dette rommet.


Familierom de luxe 5 senger - 29-35 m2

De fleste rom har dobbeltseng nede og 3 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med barn under 3 år. TTV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Passer for enkelte rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom de luxe 5 senger - 45 m2

De fleste rom har dobbeltseng nede og 3 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke til familier med barn under 3 år.  Romslig oppholdsrom nede med dobbeltseng, og sofa, bord og stoler.TV. Bad med dusj og wc. Noen rom har badekar. Rommene er tilpasset for alle typer rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Suite 5 sengeplasser - 57 m2

Her er det to soverom, ett med dobbeltseng og ett med 3 senger. Hyggelig oppholdsrom med salonggruppe, TV. Bad med dusj og wc + separat et wc-rom. Dette rommet passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng,


Familierom de luxe 6 senger - 39-50 m2

De fleste rom har dobbeltseng nede og 4 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med barn under 3 år. TVTV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Passer for enkelte rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 6 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom de luxe 6 senger - 54 m2

De fleste rom har dobbeltseng nede og 4 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke til familier med barn under 3 år. Romslig oppholdsrom nede med dobbeltseng, og sofa, bord og stoler. TV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Rommene er tilpasset for alle typer rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 6 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.

OPP

Pers hotell tekst...