SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Rom 1
Har du en kampanjekode?

Her er oversikt over alle romtyper på hotellet

Du kan klikke på alle bilder på denne siden, hvis du vil se de i større format.
Vi gjør oppmerksom på at bildene viser eksempler på hvordan rommene ser ut. Størrelse og utforming kan variere.

 

Enkeltrom - 15-19 m2

Rommet har en bred seng (140 cm). TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for 1 voksen, eller voksne som reiser med 1 barn. Kan også brukes av 2 voksne (smalere dobbeltseng). Disse rommene er 15-19 m2. Det er tillatt med hund i et av enkeltrommene våre.


Dobbeltrom standard - 19-25 m2

De fleste rommene har to separate senger. TV. Bad med dusj og wc.Noen rom har balkong. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år (i babyseng). Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene.


Dobbeltrom økonomi - 19 m2

Rommene har to separate senger og vender inn mot atriumshagen eller har begrenset utsikt (innvendige rom med vindu som vender inn i hotellet og ikke direkte ut mot fri luft).  Lavere pris enn ordinært dobbeltrom. TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år (i barneseng). Noe støy fra Bar 2. Etage kan forekomme i weekender. Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene.


Dobbeltrom connection - 19 m2

Dobbeltrom med 2 separate senger, TV. Bad med dusj og wc. Halvparten av rommene er atrium-rom (innvendige rom med vindu som vender inn i hotellet og ikke direkte ut mot fri luft). Disse rommene har avlåst dør til naborom og passer for inntil 2 voksne, men ved å bestille 2 rom kan de brukes som familierom for 4 personer (døra imellom låses opp). Pga connection-døren er det lytt mellom rommene. Noe støy fra Bar 2. Etage kan forekomme i weekender. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


De luxe rom - 2 senger  - 37 m2

De fleste rom har et soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med sofa, bord og stoler. TV. Bad med dusj og wc.Noen har badekar. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år i babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom 3 senger - 24-37 m2

Disse rommene varierer i størrelse og utforming, men alle har 3 senger, liten salonggruppe og TV. Bad med dusj og wc. Rommene passer for små familier eller 3 voksne. Plass til ekstra babyseng. Det er tillatt med hund i et av disse rommene våre.


Dobbeltrom med sovesofa - 26 m2

De fleste rommene har to separate senger og sovesofa. TV. Bad med badekar/dusj og wc. Noen rom har badekar. Sovesofaen er 120 cm bred og 180 cm lang, og anbefales derfor kun til barn. De fleste rom har balkong. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år (smalere og kortere sovesofa). Mulig med babyseng, men litt trangt. Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene.


Dobbeltrom med sovesofa - økonomi - 22 m2

Rommene har to separate senger + sovesofa og vender inn mot atriumshagen  (innvendige rom med vindu som vender inn i hotellet og ikke direkte ut mot fri luft). Lavere pris enn ordinært dobbeltrom. Sovesofaen er 120 cm bred og 180 cm lang, og anbefales derfor kun til barn. TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år (smalere og kortere sovesofa). Mulig med barneseng, men litt trangt. Noe støy fra Bar 2. Etage kan forekomme i weekender. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


De luxe rom 2 senger + sovesofa - 37 m2

De fleste rom har et soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med sofa og bord. TV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Sofaen i oppholdsrommet kan gjøres om til sovesofa til 2 barn (180x120 cm), men man mister da sittemulighetene i oppholdsrommet. Disse rommene passer derfor for best for 2 personer. Plass til ekstra babyseng. Det er tillatt med hund i noen av disse rommene.


Familierom med hems 4 senger - 26 m2

Rommet har 2 separate senger nede og 2 senger på en hems. Det er en bratt trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med små barn. TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for familier med større barn eller 4 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom de luxe 4 senger - 33 m2

De fleste rom har en ”sovedel” med dobbeltseng og 2 separate sovesofaer i ”oppholdsdelen”. Alle sengeplasser i samme rom, men adskilt med en vegg. Sofa, bord og stoler. TV. Bad med dusj og wc. Noen rom har badekar. Disse rommene passer for familier eller 4 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Suite 4 sengeplasser - 50 m2

Suite med oppholdsrom, soverom og bad. Soverom med dobbeltseng og sovesofa. Hyggelig oppholdsrom med salonggruppe og spisebord for 4 personer. TV. Bad med boblebad, dusj og wc. Dette rommet passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år (smalere og kortere sovesofa = 120 x 180 cm). Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på dette rommet.


Familierom de luxe 5 senger - 29-35 m2

De fleste rom har dobbeltseng nede og 3 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med barn under 3 år. TTV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Passer for enkelte rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom de luxe 5 senger - 45 m2

De fleste rom har dobbeltseng nede og 3 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke til familier med barn under 3 år.  Romslig oppholdsrom nede med dobbeltseng, og sofa, bord og stoler.TV. Bad med dusj og wc. Noen rom har badekar. Rommene er tilpasset for alle typer rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Suite 5 sengeplasser - 57 m2

Suite med stue og to soverom. Et soverom med dobbeltseng og et med 3 separate senger. Hyggelig oppholdsrom med salonggruppe, TV. Bad med dusj og wc + et separat wc-rom. Dette rommet passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng, Det er tillatt med hund på dette rommet.


Familierom de luxe 6 senger - 39-50 m2

Disse rommene varierer i størrelse og utforming,har dobbeltseng nede og 4 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med barn under 3 år. TV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Passer for enkelte rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 6 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom de luxe 6 senger - 54 m2

Rom med dobbeltseng nede og 4 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke til familier med barn under 3 år. Romslig oppholdsrom nede med dobbeltseng, og sofa, bord og stoler. TV. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Passer for enkelte rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 6 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.

OPP

Pers hotell tekst...