SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Rom 1
Har du en kampanjekode?

Alene med barn - et godt tilbud til deg som reiser alene med barn!

 DansPers Hotell er barnas hotell !

På Pers finner dere en ypperlig ramme for opplevelser - samt herlig sydentemperatur uten flyreise. Opplev 30 grader i luft og vann i Tropicana Badeland med megasklier, høye bølger, boblebad, solland og Jungelland for de aller minste. Kombiner "sydenferien" med skiopplevelser i Gol og Hemsedal og et besøk i en av de andre opplevelsesparkene i nærheten. Vi har rabattordninger på heiskort og inngangsbilletter.

Hver helg gjennom hele året og ferieperioder har vi barnas buffet med de mest kjente "livrettene". Da kan de også være med på barne- og ungdomsdiskotek. Ofte kommer Bamse Brun på besøk til barna. Tropicana har åpent hele dagen lørdager og søndager gjennom hele året + hver dag i ferieperioder.

Med andre ord - MYE GØY FOR VOKSNE OG BARN!
 

Hotellrom fra kr 1495,- pr. døgn

Vi har forskjellige typer rom og kan tilby overnatting med middag og frokost fra kr 1495,- pr. døgn. Bruk søketjenesten over for å finne ledige rom.
 

Barn bor gratis!

Alle barn 0-2 år bor gratis uten egen seng eller i medbrakt seng. Evt. leie av barneseng kr 250,-. I tillegg er 1 barn 3-15 år gratis i samme rom som den voksne.
 

Bo i 3 døgn og få kr 1000,- i rabatt på oppholdet

Alle som bor i 3 døgn får kr 1000,- i rabatt. Valgfri overnatting i hotell eller leilighet.
 

For booking av rom - bruk søkefunksjonen over (i det røde feltet). Du kan også bestille rom på mail pers@pers.no eller bookingen på telefon 3202 3000  kl 08.00-16.00 alle hverdager.
 

OPP

Pers hotell tekst...