SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Rom 1
Har du en kampanjekode?

Seniortur med besøk i regionens attraksjoner

God mat og drikke i RestaurantenBli med på en godt tilrettelagt og opplevelsesrik seniortur, 4 dager med
Pers Hotell som base.

Pers Hotell, med vår erfarne samarbeidspartner Thore Bakke, har i en årrekke arrangert hyggelige turer for seniorer. Vi bistår med profesjonell planlegging og tilrettelegning, komfortabel transport og tilpasser gjerne turen ut i fra gruppens ønsker for innhold, oppholdets lengde og budsjettrammer.


Vi besøker flere av regionens stor attraksjoner:
  • Eventyrgarden Huso med gamle bygninger, utstillinger og Hemseheimen med Høvdinghallen og "Nøkkensenteret".
  • Gordarike Familiepark med Gol Stavkirke, middelaldermystikk og vikingtid.
  • Langedrag Naturpark eller Vassfaret Bjørnepark eller alternative utfluktsmål, for eksempel tur til Vestlandet og de fantastiske fjordene.

Benytt også anledningen til herlige morgenbad i Tropicana Badeland og SPA behandlinger i Oline SPA. I vår dobbeltkabiner med mulighet for vennepar eller ektepar til å få behandling samtidig. Spesialpris på massasjebad (kurbad) og fotpleie.

Etter endt dagsutflukt samles vi til sosialt samvær og med god oppvartning fra Pers håper vi også sommerens tur blir en fornøyelse.

Turpris fra 3.400,- pr person i dobbeltrom (min. 36 pers.) inkl. alle måltider f.o.m. lunsj ankomstdag t.o.m. lunsj avreisedag, underholdning, morgenbad i Tropicana, samt førsteklasses transport. Utflukter kommer i tillegg.

Ta kontakt med Thore Bakke på telefon 90779600 eller mail: bakke.thore@gmail.com for mer informasjon.


Last ned brosjyre for Seniorturer her


Seniordans for de danseglade

Seniordans paa Pers HotellBli med på en uforglemmelig tur for de danseglade, 3 dager med dans og sosialt samvær.

For danseglade seniorer er dette "midt i blinken. Vi skreddersyr turen. Vår og høst kan også individuelle og mindre seniorgrupper komme for å delta i felles dansearrangement.

3 saler med parkettgulv og musikkanlegg

Salene har ulike størrelser og kan tilpasses såvel lokale foreninger som en samlet rgion. Bjørnehallen passer godt for inntil 160 dansere.

Opplevelseshotell med god mat og flere aktivitetsmuligheter

På Pers Hotell får dere et hyggelig opphold. Vi er kjent for god mat og et variert underholdningstilbud. I hotellet eller rett i nærheten finner du disse aktivitetene:

  • Oline Spa er en oase for velvære, og et nivana for kropp og sjel.
  • Tropicana Badeland med palmer, "sol" og 30 grader i luft og vann. Her finner du også en karibisk-inspirert bar som serverer enkle matretter.
  • Pers Bowling har 4 baner med internasjonale mål, baneparkett, datastyrt score-system, dart og en trivelig bar.
  • Gordarike ligger 5 minutters gange fra hotellet. Her får du en spennende opplevelse med middelalderbygg og utstillinger. Gol Stavkirke, en "Vikingby" med Kongehall. Fanitullen skjenkestue, Kong Haddings gravhaug og Trollhule.
  • Småbyferie i den trivelige bygdebyen Gol. I gangavstand fra hotellet ligger kjøpesenteret Kremmartunet, og du finner et rikt utvalg av butikkeri handlegata.

Turpris for 3 dager fra 2.630,- pr person i dobbeltrom (min. 36 pers.) inkl. alle måltider f.o.m. lunsj ankomstdag t.o.m. lunsj avreisedag, fri bruk av dansesal, morgenbad i Tropicana Badeland og levende musikk tilpasset aldersgruppen i Bar 2. Etage, samt førsteklasses transport. Det er også mulig å bestille tur uten buss.

Ta kontakt med Thore Bakke på telefon 90779600 eller mail: bakke.thore@gmail.com for mer informasjon.


Last ned brosjyre for Seniordans her


OPP

Pers hotell tekst...