26. desember 2023

2. dagsfest med STISEMA og JESSE HECKMANIAC

Bar 2. Etage - Aldersgrense: 20 år - Pris: kr. 250,- / kr. 300,- i døren (gratis inngang for hotellets gjester)

Kjøp billetter

STISEMA er et hett navn for tiden, som blant annet har headlinet X Games Norge, Radistai Village i Litauen, Landstreff Bergen og Studentuka i Hemsedal.

I løpet av de siste årene har karrieren skutt fart, etter at han blant annet slapp sin debut single ‘Hold On’. Denne singelen nådde #1 på Viral Norway på Spotify, samt 1M avspillinger i løpet av kort tid.

Etter dette ble det sluppet en rekke remixer. ‘Hold On, The Remixes EP’ ble raskt supportet av navn som Martin Garrix, Madison Mars og Two Friends.

I tillegg har han delt scene med store navn som Tiësto, Kygo og Alan Walker, og sluppet en rekke remixer. Hans remix av hit’en til Kygo & Selena Gomez – It Ain’t Me gikk også viralt, og er kanskje den mest kjente.

På 2. dagsfesten har han med seg Jesse Heckmaniac som saxofonist.

Jesse Heckmaniac har etablert seg som en av Norges mest energetiske saksofonister. Når han drar frem saksofonen, vil stemningen garantert løfte seg. Jesse er utdannet jazzmusiker og har vokst opp med jazzen i hjertet. Han tar meg den genuine musikkgleden og jazzer opp kjente låter, og gir dem nytt liv.

Kjøp billetter på forhånd til kr. 250,-.
Billetter i døren koster kr. 300,-.
Pent antrekk, herunder minimum pene jeans med skjorte/topp.
Gratis inngang for hotellets gjester.

Kjøp billetter