SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00

Historien om Pers Hotell

Pers Hotell historiePers er historien om skifabrikken som ble til en av Norges største og mest allsidige turistbedrifter.

Rustberggard Skifabrikk ble drevet av 3 generasjoner, og det ble produsert langrenn og hoppski, som også ble eksportert. Etter 2. verdenskrig var det mangel på hickory-tre og rammevilkårene for drift ble stadig dårligere.

I 1949 bygget Per Herbrand Rustberggard om Skifabrikken til Gol Ungdomsherberge. Oline og Per innførte som de første her i landet begrepet familierom på sitt ungdomsherberge. Sammen sørget de for at reisende fikk et godt måltid og husly for natten.

 

Etter hvert som turisttrafikken økte gjennom 50-årene og kravet til standard og komfort steg i takt med lønnsøkningen, begynte tanken om å bygge et hotell å melde seg. Da Oline og Per Herbrand presenterte sitt hotellprosjekt i 1961 var det mange som var betenkt. Det å legge et turisthotell nede i dalen var på denne tiden uhørt. Hotell den gang ble stort sett forbundet med ferie og rekreasjon. Da var fjellet/høyfjellet en mer naturlig lokalisering. Takket være gode støttespillere ble drømmen likevel realisert, og i 1964 stod det første byggetrinnet ferdig og Pers Hotell var da ca. 2.000 m2 og hadde 62 senger.

Hotellet ble fra 1966 drevet av sønnen Mekkel og hans kone Kari. Hans brødre Torbjørn og Arve ble også engasjert i familiebedriften og ledet konsernet fram til Per (sønn av Mekkel) kjøpte hotellet i 2011. Gjennom 80 og 90-tallet var Pers et populært kurs og konferansesenter, velkjent for god mat og førsteklasses underholdning. Tropicana Badeland åpnet i 1988 og markerte en satsning på familiemarkedet. Store familierom og HC-tilpassede rom ble bygget for å styrke satsningen.


Se 50 år i bilder her


Pers Hotell i dag

Lobbyen Pers HotellI dag har Pers Hotell 170 rom for 1-6 personer, og 16 leiligheter i Pers Lodge for inntil 5 personer. Tilsammen kan vi tilby ca. 650 senger. Vi holder gjennomgående høy kvalitet, og har et omfattende aktivitetstilbud gjennom egne og samarbeidene anlegg som; Tropicana Badeland, Escape Games Hallingdal, Pers Bowling, Skagahøgdi Skisenter og Gol Motor og Fritidspark. I tillegg kommer et mangfold av spisesteder, barer og dansesteder, samt et godt underholdningstilbud.

Pers er først og fremst et opplevelseshotell innenfor feriemarkedet, weekendmarkedet og kurs- og konferansemarkedet. Vi er spesialist på å skreddersy feriepakker og arrangementer, og jobber målrettet med å utvikle et unikt totalprodukt med spennende konsepter for alle kundegruppene.
Pers Hotell er et populært og velegnet reisemål for jubilanter, bilklubber, foreninger og festivaler.

Bjørnen – symbolet på vår virksomhet

Bamsen i logoen vår er et symbol for trygghet, omtanke og gjestfrihet. Hver av bokstavene i BAMSE representerer et verdiområde i hotellet vårt:

  • Behovsorientert - vi skal være oppmerksomme på forventningene til gjestene
  • Aktivitet - alt man kan gjøre på hotellet/området. Samt aktiv holdning til gjestene.
  • Miljøbevisst - vi er sertifisert som Miljøfyrtårn, samt fokus på arbeidsmiljø og gjestfrihet
  • Strukturert - vi driver en ryddig og profesjonell bedrift
  • Entusiasme - som servicebedrift skal vi følge med i tiden, og i øyeblikket

Alt ved Pers er lagt til rette for at folk skal kose seg, slappe av og ha det hyggelig. På en måte er vi litt som en diger honningkrukke. Det er opp til gjestene å forsyne seg av mangfoldet.


Miljøfyrtårn

Pers Hotell er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

OPP

Pers hotell tekst...