SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00

Barnas Favoritthotell

Tropicana

Morsomme og spennende aktiviteter for alle barn på hotellet. Hele familien kan glede seg!
I nærområdet finnes skibakker, motorsenter, ridesenter og andre aktiviteter som er gøy å gjøre med familien. Etter kl 23.00 kan barn kun oppholde seg i fellesareal sammen med voksne.


Tropicana Badeland

Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann. 50% rabatt på inngang for Pers gjester! Alle barn som kjøper billett til Tropicana Badeland, får 50% rabatt på inngangsbillett til Langedrag Naturpark og Hallingdal Feriepark.

Brakar

 

BRAKAR - samlingsplassen for barn og ungdom på Pers

BRAKAR er åpent hver dag kl. 09.00-23.00, med tilgang til lekeavdeling og spill.

Fredag og lørdag + alle dager i skoleferiene er også barne- og ungdomsdiskoteket med musikk for barna åpent kl 20.00-23.00.

VELKOMMEN TIL BRAKAR!


Bibliotek og biljard

I tidligere Skisalongen finner du i dag vårt bibliotek. Her finnes en mengde bøker som passer for både små og store. Disse lånes ut til våre gjester. I Biblioteket er det også to biljardbord, som våre gjester kan bruke. Utstyr til biljardbordet leies i resepsjonen.


Bowling og dart

Vi har vår egen bowlinghall, med 4 baner som har internasjonale mål. I bowlinghallen finner du også dart. Bowlinghallen er populær. Vi anbefaler forhåndsbestilling, baner for å sikre plass.


Trylleshow


Trylleshow i alle skoleferier

I skoleferiene har vi trylleshow med magiker Daniel Larsen. Disse showene er populære for barn i alle aldre. Gratis entre for hotellets gjester. For informasjon om dager og tider, se program under «Hva skjer»


Lekerom i Brakar

I lekerommet kan de minste more seg i sklietårnet, bygge lego og leke med biler og dukker. Barn som trenger tilsyn, må være i følge med foreldrene.
 

Spill og spillerom

Kule, spennende, morsomme og fartsfylte spill av ulike slag i spillerommet vis a vis Erik's Grill og Sportsbar.
 

Opplev Hallingdal

Opplev Hallingdal er et samarbeid mellom 3 opplevelsesparker i Hallingdal. Besøk en park,  og få 50% rabatt på barnebilletten i de to andre. Barn som besøker alle 3 opplevelsesparkene, får en gave på det siste stedet de besøker. Les mer om Opplev Hallingdal
 

Barnevakt

Barnepass kan forhåndsbestilles. Pris kr 175,- pr. time betales direkte til barnevakten. Send en epost til resepsjonen pers@pers.no med dato og tidspunkt så forsøker vi å skaffe deg barnevakt. Vi anbefaler at barnet er forberedt på at barnevakten kommer, samt at det er flott å bli litt kjent før sengetid. Bestillingen er bindende.


OPP

Pers hotell tekst...