SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00

Barnefamilier - et godt tilbud til deg som reiser med barn!

DansPers Hotell er barnas favoritthotell!

På Pers finner dere en ypperlig ramme for opplevelser - samt herlig sydentemperatur uten flyreise. Opplev 30 grader i luft og vann i Tropicana Badeland med megasklier, høye bølger, boblebad, solland og Jungelland for de aller minste. Kombiner "sydenferien" med skiopplevelser i Gol og Hemsedal og et besøk i en av de andre opplevelsesparkene i nærheten. Vi har rabattordninger på heiskort og inngangsbilletter.

Hver helg gjennom hele året og ferieperioder har vi barnas buffet med de mest kjente "livrettene". Da kan de også være med på barne- og ungdomsdiskotek. Vi har også blant annet bowling, shuffleboard, lekerom og spillrom. Ofte kommer Bamse Brun på besøk til barna.
Klikk her for Tropicanas åpningstider.

Med andre ord - MYE GØY FOR VOKSNE OG BARN!
 

Hotellrom fra kr 1495,- pr. døgn

Vi har forskjellige typer rom og kan tilby overnatting med middag og frokost fra kr 1495,- pr. døgn. Bruk søketjenesten over for å finne ledige rom.
 

Barn bor gratis!

Alle barn 0-2 år bor gratis uten egen seng eller i medbrakt seng. Evt. leie av barneseng kr 250,-.
 

Bo i 3 døgn og få kr 1000,- i rabatt på oppholdet

Alle som bor i 3 døgn får kr 1000,- i rabatt. Valgfri overnatting i hotell eller leilighet.
 

For booking av rom - bruk søkefunksjonen over (i det røde feltet). Du kan også bestille rom på mail pers@pers.no eller bookingen på telefon 3202 3000  kl 08.00-16.00 alle hverdager.
 

BRAKAR - samlingsplassen for barn og ungdom på Pers

BRAKAR er åpent hver dag kl. 09.00-23.00, med tilgang til lekeavdeling og spill.

Fredag og lørdag + alle dager i skoleferiene er også barne- og ungdomsdiskoteket med musikk for barna åpent kl 20.00-23.00.

VELKOMMEN TIL BRAKAR!


Bibliotek og biljard

I tidligere Skisalongen finner du i dag vårt bibliotek. Her finnes en mengde bøker som passer for både små og store. Disse lånes ut til våre gjester. I Biblioteket er det også to biljardbord, som våre gjester kan bruke. Polletter til biljardbordet kjøpes i resepsjonen.


Bowling og dart

Vi har vår egen bowlinghall, med 4 baner som har internasjonale mål. I bowlinghallen finner du også dart. Bowlinghallen er populær. Vi anbefaler forhåndsbestilling, baner for å sikre plass.


Trylleshow i alle skoleferier

I skoleferiene har vi trylleshow med magiker Daniel Larsen. Disse showene er populære for barn i alle aldre. Gratis entre for hotellets gjester. For informasjon om dager og tider, se program under «Hva skjer»


Lekerom i Brakar

I lekerommet kan de minste more seg i sklietårnet, bygge lego og leke med biler og dukker. Barn som trenger tilsyn, må være i følge med foreldrene.
 

Spill og spillerom

Kule, spennende, morsomme og fartsfylte spill av ulike slag i spillerommet vis a vis Erik's Grill og Sportsbar.
 

Opplev Hallingdal

Opplev Hallingdal er et samarbeid mellom 3 opplevelsesparker i Hallingdal. Besøk en park,  og få 50% rabatt på barnebilletten i de to andre. Barn som besøker alle 3 opplevelsesparkene, får en gave på det siste stedet de besøker. Les mer om Opplev Hallingdal
 

Barnevakt

Barnepass kan forhåndsbestilles. Pris kr 175,- pr. påbegynte time betales direkte til barnevakten. Send en epost til resepsjonen pers@pers.no med dato og tidspunkt så forsøker vi å skaffe deg barnevakt. Vi anbefaler at barnet er forberedt på at barnevakten kommer, samt at det er flott å bli litt kjent før sengetid. Bestillingen er bindende.


OPP

Pers hotell tekst...