Ice Drive

Den ultimate kjøreopplevelsen 900 m.o.h. Fartsfylt moro med isbanekjøring på Tisleifjorden på Golsfjellet - med base på Pers Hotell.

Ice DriveKontakt oss

Fartsfylte Opplevelser

Fartsfylte opplevelser utenom det vanlige i flotte omgivelser. I over 20 år har Golsfjellet vært base for kjøreopplæring for både utrykningskjøretøy og ferdighetskjøring. 3 utfordrende velpreparerte isbaner med en samlet lengde på over 9 km sørger for fartsfylte opplevelser av ypperste klasse. I tillegg finnes 2 mindre baner og en rekke momentbaner.

Høres dette moro ut? Hver vinter arrangerer Pers Hotell isbanekjøring på Tisleifjorden. Det er både arrangementer som enkeltpersoner kan melde seg på og arrangement for bilklubber, firma og andre grupper. Vi legger til rette for en opplevelse utenom det vanlige med base på Pers Hotell. Vi sørger for overnatting, frokost, middag og sosial samling på hotellet, felles utkjøring fra hotellet og lunsj på banen.

Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud skreddersydd for dere.

Her finner du flere aktivitetsforslag

Aktiviteter på Pers Hotell

Aktiviteter


Pers Hotell er barnas favoritthotell! Her er ligger alt til rette for at store og små skal få et flott opphold fylt av aktiviteter og opplevelser.

Escape Games Hallingdal

Escape Games Hallingdal


I kjelleren på Pers Hotell venter gåter og hemmeligheter som kun du og ditt team kan avdekke. Hver ledetråd fører dere nærmere løsningen på…

Pers Bowling

Pers Bowling


Velkommen til Pers Bowling - en av Norges minste bowlinghaller! La deg likevel ikke lure av størrelsen, for med fire fullverdige bowlingbaner med…