Aktiviteter

Pers Hotell er barnas favoritthotell! Her er ligger alt til rette for at store og små skal få et flott opphold fylt av aktiviteter og opplevelser.

Bestill overnatting

Tibia Trening

Pers Hotell ligger 5 minutters gange fra Tibia Trening som tilbyr en stor apparatsal, dansesal, spinningsal, powercross-sal og frivektsområde. Våre gjester får inngang til kr 50,- per person per gang. I resepsjonen kan du hente ut brikke som gir deg adgang til senteret. Husk å levere inn denne i resepsjonen etter hvert bruk.

Senteret har åpent 06.00 – 23.00 alle dager. Alle må være ute av senteret til 23.00.
Aldersgrense 15 år.

Shuffleboard

I Vinterhagen er det satt opp to Shuffleboard som våre gjester kan benytte. Om ikke alle ønsker å spille, så er dette også en hyggelig plass å samles med flere sittegrupper.

Scorecard og utstyr leies i resepsjonen til kr. 3,- pr. minutt.

Bibliotek og biljard

I Skisalongen finner du vårt bibliotek. Her er en mengde bøker som passer for både store og små. Bøkene er til gratis benyttelse for våre gjester.

I biblioteket er det også to biljardbord som våre gjester kan benytte. Utstyr leies i resepsjonen til kr. 2,- pr. minutt.

Trylleshow

I skoleferiene har vi trylleshow med magiker Daniel Larsen, blant annet kjent fra Norske Talenter. Disse showene er svært populære for barn i alle aldre, også for voksne . Gratis entre for hotellets gjester.

Spillrom

Kule, spennende, morsomme og fartsfylte spill av ulike slag i spillrommet vis-a-vis Erik’s Grill og Sportsbar.

Åpent hver dag fra kl. 09.00 – 23.00.

BRAKAR - Samlingsplassen for barn

BRAKAR er barnas egen samlingsplass.
Åpent hver dag fra kl. 09:00 – 23:00 med tilgang til lekeavdeling og spillrom.
Her er det sittegrupper ved et lite dansegulv – og vi spiller musikk.
I lekerommet kan de minste more seg med ulike leker.
Barna som trenger tilsyn, må være i følge med foresatte.

Barnevakt

Pers Hotell kan tilby barnevakt ved forhåndsbestilling. Pris kr 195,- pr. påbegynte time betales direkte til barnevakten.
Send en forespørsel til pers@pers.no med dato og tidspunkt så forsøker vi å skaffe deg barnevakt. Vi anbefaler at barnet er forberedt på at barnevakten kommer, samt at det er flott å bli litt kjent før sengetid. Bestillingen er bindende.

Aktiviteter i Gol

I tillegg til alle aktivitetene dere finner inne på Pers Hotell, er det mange spennende aktiviteter i Gol sentrum og omegn. Om det er fartsfylt moro med downhill sykling og alpint, å utforske Gol på stolpejakt, teste ferdighetene på pumptracken, nyte en kopp kaffe på bakeriet eller en langrennstur i nypreparerte løyper med nistepakke i sekken. Uansett hva hva dere foretrekker, på Gol finner dere noe som passer for alle, store som små, vinter som sommer.

SommeraktiviteterVinteraktiviteter

Her finner du mer info om Pers Hotell.

Mat og drikke på Pers Hotell

Mat og drikke


Pers Hotell er barnas favoritthotell! Her ligger alt til rette for at store og små skal få et flott opphold fylt av aktiviteter og opplevelser.

Om Pers Hotell

Om Pers Hotell


- fra skifabrikk til opplevelseshotell. Pers Hotell er historien om skifabrikken som ble til en av Norges største og mest allsidige turistbedrifter.

Pakker og tilbud

Pakker og tilbud


Pers Hotell er opplevelseshotellet i Hallingdal. Under har vi samlet en oversikt over våre aktuelle tilbud og pakker. Hvis du ikke finner akkurat det…