Escape Games Hallingdal

I kjelleren på Pers Hotell venter gåter og hemmeligheter som kun du og ditt team kan avdekke. Hver ledetråd fører dere nærmere løsningen på mysteriet. Escape Games Hallingdal utfordrer dine grenser og tester dine ferdigheter. Er dere klar for utfordringen?

ÅpningstiderPriser
Regler

Gjør deg klar til å utforske mysteriene som ligger gjemt i kjelleren på Pers Hotell!

Velkommen til en verden av spenning og utfordringer, hvor hver dør du åpner, og hver ledetråd du finner, bringer deg nærmere svaret på gåten. Escape Games Hallingdal tar deg med på en reise gjennom intrikate gåter og hemmelige koder.

Bak hver låste dør skjuler det seg et mysterium som venter på å bli løst av deg og ditt team. Enten du er en erfaren escape games-utforsker eller en nybegynner, vil våre spill utfordre og engasjere deg fra begynnelse til slutt.

Utforsk det skumle hotellrommet, hvor tidspresset tikker mens du jakter på ledetråder for å avdekke dets hemmeligheter. Kanskje du og ditt team blir fanget og må samarbeide for å unnslippe før tiden renner ut. Eller kanskje du vil ta på deg rollen som en detektiv i en kriminalsak, hvor hvert spor du følger, fører deg nærmere sannheten.

Uansett hvilket eventyr du velger, vil du oppleve en blanding av spenning, utfordring og samarbeid. Våre escape games er designet med omhu og detaljer for å gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Er du klar til å utfordre dine egne grenser og teste dine ferdigheter? Ta med deg dine nærmeste venner, familie eller kolleger, og opplev adrenalinet mens dere løser gåtene og bryter ut av våre utfordrende rom. Escape Games Hallingdal venter på deg. Er dere klar til å ta utfordringen?

Åpningstider

Lørdag

15:00 - 20:30

Andre dager

På forespørsel

Priser

Pr. person

395,-

pr. spill


Større grupper

min. 20 personer

På forespørsel

Kontakt oss for pris

Regler for Escape Games Hallingdal

 • Oppmøte 15 min. før spillet starter. Dere kan få redusert spilletid dersom dere er forsinket.
 • Gamemaster går igjennom sikkerhetsrutiner for brann og evakuering samt informasjon om spillet før start.
 • Spillet foregår på norsk. For personer med andre språk, anbefales det å ha med seg en deltaker som kan snakke norsk og som kan oversette.
 • Det er kun tillatt å nyte mat og drikke i venterommet.
 • Det er ikke tillatt å medbringe personlige eiendeler inn i spillet.
 • Det er tilgjengelig låsbart skap for oppbevaring av verdisaker. Du er selv ansvarlig for nøkkelen til skapet og verdisakene dine.
 • Barn under 14 år må være i følge av en voksen.
 • 2-6 personer pr. spill. Det settes av 1 time pr. spill.
 • Personer som er åpenbart påvirket av alkohol kan nektes adgang til lokalene, og vil ikke få refundert billettene.
 • Det er ikke tillatt å bruke fysisk styrke slik at lokalene blir skadet.
 • Ved skade i lokalene vil du måtte dekke reparasjonskostnadene.
 • Vi ber dere vennligst om å ikke dele hemmeligheter og løsninger om spillet, men del gjerne et bilde fra venterommet.
 • Gamemaster overvåker spillet kontinuerlig. Skulle du ønske å avbryte spillet så bare si ifra.
 • Alle som velger å besøke våre lokaler skal gjøre det helt på egen risiko. Man er fullt ansvarlig for alle former for tap, skade (fysisk eller psykisk) som skjer under besøket. Man er forpliktet til å følge sikkerhetsregler som er gitt før starten av spillet.
 • Siden hotellet er av eldre årgang og akkurat denne delen av bygget har en utfordrende bygningsmasse, er Escape Games Hallingdal dessverre ikke tilrettelagt for rullestol.
 • Man kan avbestille/flytte timen senest 2 dager før avtalt tid. Ved avbestilling senere enn 2 dager i forveien, vil dere bli fakturert full pris for bestillingen.

Her finner du flere aktivitetsforslag

Ice Drive


Den ultimate kjøreopplevelsen 900 m.o.h. Fartsfylt moro med isbanekjøring på Tisleifjorden på Golsfjellet - med base på Pers Hotell.

Pers Bowling

Pers Bowling


Velkommen til Pers Bowling - en av Norges minste bowlinghaller! La deg likevel ikke lure av størrelsen, for med fire fullverdige bowlingbaner med…

Tropicana Badeland


Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for store…