SLIK BESTILLER DU I VÅR ONLINE BOOKING

1 Velg dato, antall netter og antall personer. Skriv inn evt. kampanjekode - og trykk til slutt "finn ledig rom"
2 Velg rom/leilighet som passer, deretter velg evt. tilleggsprodukter og trykk "neste".
3 Fyll inn dine opplysninger og garanti for oppholdet, og bekreft bestillingen.

Du vil få oppsummering av bestillingen på skjermen + email med bekreftelse. Hvis du opplever problemer eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på bookingen på telefon 3202 3000 i åpningstiden eller send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00

Her er oversikt over alle romtyper på hotellet

Du kan klikke på alle bilder på denne siden hvis du vil se de i større format.
Vi gjør oppmerksom på at bildene viser eksempler på hvordan rommene ser ut. Størrelse og utforming kan variere.

 

Enkeltrom - 15-19 m2

Rommet har en bred seng (140 cm). TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for 1 voksen, eller voksne som reiser med 1 barn. Kan også brukes av 2 voksne (smalere dobbeltseng). Det er tillatt å ha med hund på et av disse rommene mot et tillegg.


Dobbeltrom økonomi - 19 m2

Rommene har to separate senger og vender inn mot atriumshagen eller har begrenset utsikt. Atrium-rom er innvendige rom med vindu som vender inn i hotellet og ikke direkte ut mot fri luft. Dette gjør rommene mer utsatte for varme, spesielt i sommerhalvåret. Alle rom har TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år i barneseng. Støy fra hotellets barer kan forekomme i weekender. Det er ikke tillatt å ha med hund på disse rommene.


Dobbeltrom med sovesofa - økonomi - 22 m2

De fleste av rommene har to separate senger og 1 sovesofa og vender inn mot atriumshagen eller har begrenset utsikt. Noen rom har 1 dobbeltseng og 1 sovesofa. Atrium-rom er innvendige rom med vindu som vender inn i hotellet og ikke direkte ut mot fri luft. Dette gjør rommene mer utsatte for varme, spesielt i sommerhalvåret. Sofaen i rommet kan gjøres om til sovesofa (120x180cm) til 2 barn. Alle rom har TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år. Mulig med babyseng, men litt trangt. Støy fra hotellets barer kan forekomme i weekender. Det er ikke tillatt med hund på disse rommene.


Dobbeltrom connection - 19 m2

Dobbeltrom med 2 separate senger. Alle rom har TV. Bad med dusj og wc. Halvparten av rommene er atrium-rom som vender inn mot atriumshagen. Det vil si at det er innvendige rom med vindu som vender inn i hotellet og ikke direkte ut mot fri luft. Dette gjør rommene mer utsatte for varme, spesielt i sommerhalvåret. Disse rommene har avlåst dør til naborom og passer for inntil 2 voksne, men ved å bestille 2 rom kan de brukes som familierom for 4 personer (døra imellom låses opp). Pga connection-døren er det lytt mellom rommene. Noe støy fra Bar 2. Etage kan forekomme i weekender. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Dobbeltrom standard - 19-25 m2

De fleste rommene har to separate senger. Alle rom har TV. Bad med dusj og wc. Noen rom har balkong. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år (i babyseng). Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene mot et tillegg.


Dobbeltrom med sovesofa - 26 m2

De fleste rommene har to separate senger og 1 sovesofa. Sofaen i rommet kan gjøres om til sovesofa (120x180cm) til 2 barn. Alle rom har TV. Bad med badekar og wc. De fleste rom har balkong. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år. Mulig med babyseng, men litt trangt. Det er tillatt å ha med hund på noen av disse rommene mot et tillegg.


Familierom 3 senger - 24-37 m2

Disse rommene varierer i størrelse og utforming, men alle har 3 senger, liten salonggruppe og TV. Bad med dusj og wc. Rommene passer for små familier eller 3 voksne. Plass til ekstra babyseng. Det er tillatt med hund i et av disse rommene våre.


De luxe rom - 2 senger  - 37 m2

Disse rommene har et soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med TV, sofa, bord og stoler. Bad med dusj og wc. Noen har badekar. Disse rommene passer for inntil 2 voksne og evt. 1 barn under 3 år i babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


De luxe rom 2 senger + sovesofa - 37 m2

Disse rommene har et soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med TV, sofa og bord. Bad med dusj og wc. Noen rom har badekar. Sofaen i oppholdsrommet kan gjøres om til sovesofa til 2 barn (180x120 cm), men man mister da sittemulighetene i oppholdsrommet. Disse rommene passer derfor for best for 2 personer. Plass til ekstra babyseng. Det er tillatt med hund i noen av disse rommene.


De Geuss Suiten 2 senger - 42 m2 359

Suite med oppholdsrom, soverom, balkong, bad og toalett. Romslig oppholdsrom med salonggruppe, barhjørne og TV. Soverom med dobbeltseng, TV og balkong. Bad med badekar og dusj, samt eget toalett. Dette rommet passer for 2 voksne. Plass til ekstra babyseng. Det er ikke tillatt med hund på dette rommet.


Familierom med hems 4 senger - 26 m2

Rommene har 1 dobbeltseng og 1 dobbeltseng på en hems. Det er en bratt trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med små barn. Alle rom har TV. Bad med dusj og wc. Disse rommene passer for familier med større barn eller 4 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Christina suiten 4 sengeplasser - 50 m2 230

Suite med oppholdsrom, soverom og bad. Soverom med dobbeltseng og sovesofa. Egen TV på soverommet. Hyggelig oppholdsrom med salonggruppe, TV og spisebord for 4 personer. Bad med boblebad, dusj og wc. Dette rommet passer for inntil 2 voksne og 2 barn under 10 år (smalere og kortere sovesofa = 120 x 180 cm). Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på dette rommet.


Suite 4 senger - 52 m2 268

Suite med oppholdsrom, soverom, bad og hems. Stort oppholdsrom med salonggruppe og TV. Soverom med dobbeltseng og tv. Hems med 2 senger. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med barn under 3 år. Bad med badekar, dusj og wc. Dette rommet passer for familier eller 4 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på dette rommet.


Familierom de luxe 5 sengeplasser - 33 m2

Disse rommene har sovealkove med dobbeltseng, i tillegg er det 1 enkel og 1 dobbel sovesofa i stua. Alle sengeplasser er i samme rom, men de er adskilt med en halv-vegg. Når sofaene ikke er redd opp til senger er dette et koselig oppholdssted med sofaer, bord og TV. Bad med dusj og wc, noen rom har badekar. Disse rommene passer best for inntil 3 voksne og 2 barn under 10 år (dobbel sovesofa er 120 cm bred og 180 cm lang). Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom.


Familierom 5 senger - 29-35 m2

Disse rommene har dobbeltseng nede og 3 senger på en hems. Trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke til familier med barn under 3 år.  Romslig oppholdsrom nede med dobbeltseng, og sofa, bord, stoler og TV. Bad med dusj og wc. Noen rom har badekar. Noen av roommene er tilpasset for alle typer rullestoler. Disse rommene passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på denne type rom. 


Familierom med 2 soverom og 5 senger - 57 m2 250

Familierom med stue og to soverom. Et soverom med dobbeltseng og et med 3 separate senger. Hyggelig oppholdsrom med salonggruppe og TV. Bad med dusj og wc + et separat wc-rom. Dette rommet passer for familier eller 5 voksne. Plass til babyseng, Det er tillatt med hund på dette rommet. Utgang til felles hage med platting og hagemøbler.


Familierom 6 senger - 39-50 m2

Disse rommene har dobbeltseng på hovedplan og 4 senger på hems. Det er en bratt trapp til hemsen uten trappegrind, og anbefales derfor til ikke familier med små barn. Romslig oppholdsrom på hovedplan med dobbeltseng, sofa, bord, stoler og TV. Bad med dusj og wc. Noen rom har badekar. Disse rommene passer for familier eller 6 voksne. Plass til ekstra babyseng. Det er ikke tillatt med hund på disse rommene.


Suite 4 sengeplasser (+ evt. 2 sengeplasser) 212

Suite med oppholdsrom, soverom og bad. Soverom med dobbeltseng og tv. Hyggelig oppholdsrom med salonggruppe og TV. Bad med dusj og wc. Sofaen i oppholdsrommet kan gjøres om til sovesofa til 2 barn (180x120 cm), men man mister da sittemulighetene i oppholdsrommet. Dette rommet har avlåst dør til naborom (dobbeltrom standard). Ved å bestille begge rommene, passer de for familier eller inntil 4 voksne og 2 barn under 10 år. Plass til babyseng. Det er ikke tillatt med hund på dette rommet.


Ski suiten 4 sengeplasser (+ evt. 2 sengeplasser) 357

Suite med oppholdsrom, sovealkove og bad. Sovealkove med dobbeltseng. Hyggelig oppholdsrom med tv, stor salonggruppe pg 2 enkle sovesofaer. Bad med boblebad, dusj og wc. Dette rommet har avlåst dør til naborom (dobbeltrom standard). Ved å bestille begge rommene, passer de for familier eller inntil 6 voksne. Det er ikke tillatt med hund på dette rommet.

OPP

Pers hotell tekst...