Gavekort

Gi en hyggelig opplevelse til noen du er glad i!Gavekort på Pers Hotell - Opplevelseshotellet i Hallingdal.Gavekortet kan benyttes i alle våre avdelinger og du bestemmer verdien.

Bestill gavekort

Et gavekort på Pers Hotell kan benyttes på alle våre avdelinger. Mottakeren velger selv om det skal benyttes på opphold, inngang til Tropicana Badeland, middag i Restauranten eller Eriks’s Grill, eller kanskje en pizza på Casa Nostra Pizzeria.

Vi anbefaler at kjøper av gavekortet setter en gitt verdi på kortet som kan benyttes fritt hos oss. Men vi kan også tilby spesifikke gavekort som for eksempel inngang til Tropicana Badeland for 2 voksne og 2 barn, eller middag for 2 i Restauranten.

Vi vet at av og til kan det haste litt med å få tak i gavekortet, derfor sender vi det på mail til kjøper slik at man selv kan skrive det ut og gi til mottaker.

Bestill ved å benytte linken over eller ring oss på tlf. 32 02 30 00


Her finner du noe av det gavekortet kan brukes på

Mat og drikke på Pers Hotell

Mat og drikke


Pers Hotell er barnas favoritthotell! Her ligger alt til rette for at store og små skal få et flott opphold fylt av aktiviteter og opplevelser.

Pakker og tilbud

Pakker og tilbud


Pers Hotell er opplevelseshotellet i Hallingdal. Under har vi samlet en oversikt over våre aktuelle tilbud og pakker. Hvis du ikke finner akkurat det…

Tropicana Badeland


Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for store…