Skoletur og korpstur

Gunstig tilbud for skoleklasser og korps som ønsker dra på en utflukt fylt med opplevelser. Kort vei til attraksjoner, golfanlegg, motorpark og skisenter.

Kontakt oss

Gunstige priser for skoler og korps

Fra kr. 795,- pr. person pr. natt i midtuke.

Prisen gjelder ved minimum 2-netters opphold i midtuke hvor 4-6 personer bor sammen i leiligheter eller familierom på hotellet.
Tillegg for mindre rom og for weekend.

Prisen er inkludert halvpensjon med frokost og middag, sluttrengjøring og inngang til Tropicana Badeland.

Tropicana Badeland

Tropicana Badeland er VANNvittig moro for små og store barn. Megasklier, bølgebasseng og eget Jungelland for de minste barna.
Åpnet hver dag.

Mandag – fredag: kl. 15:00 – 19:00
Lørdag: kl. 10:00 – 19:00
Søndag: kl. 10:00 – 17:00

Kan holdes også holdes åpent på dagtid i midtuke mot tillegg i prisen. Må avtales i forkant.

 

Gol Motor og Fritidspark

Kun 15-20 minutts gange fra hotellet, ligger Gol Motor og Fritidspark. Her kan dere blant annet delta på 8-kamp med ATV konkurranse, minimotorsykkelstafett, øksekasting, styltestafett, tautrekking, rebus, luftgeværskyting og balanserullestafett m.m. Snøscooterkjøring på vinteren. Det er også muligheter for lunsj eller grilling i grillhytten.

Rabatt hos Skagahødi Skisenter

Skagahøgdi Skisenter ligger kun 5 minutter med bil fra Pers Hotell. Skisenteret har hele 18 nedfarter, eget barneområde og railpark. Boende gjester ved Pers Hotell og Pers Lodge får gode rabatter på dagspass. Huske å hente deres rabattbevis i resepsjonen før dere drar opp til Skagahødi Skisenter.

Øvingslokale for korps

På Pers Hotell har vi store lokaler som egner seg godt som øvingslokale for korps. Fortell oss hva dere har behov for, så avtaler vi en pris for leie av lokalet.

Brakar – Barnas eget sted

Brakar er barnas eget oppholdssted. Her finner dere en stor spillehall med ulike spill og automater, lekerom, salonger og dansegulv.

Spill- og lekerom hver dag kl. 09:00 – 23:00

QR-Jakt

Bli med å jakte QR-koder. Rundt på hotellet har vi gjemt unna hele 30 koder som dere må jakte og scanne med mobilen. Svarer dere riktig på spørsmålene, er det premier å hente. Oppgavehefte fås i resepsjonen.