Miljøfyrtårn

Pers Hotell er sertifisert som Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. For å bli sertifisert må vi som bedrift følge et miljøhandlingsprogram, gjennomføre miljøanalyse og lage en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav. Videre følges det opp med årlig rapportering og resertifisering hvert 3. år.

Smart strømsparing

Pers Hotell har stort fokus på å bruke energi på en smart måte slik at strømforbruket går ned.
I samarbeid med KE Automasjon og Dalane Energi, ble det høsten 2020 installert Datavaktmesteren (SD-anlegg) for å kunne overvåke og styre varme og ventilasjon på hotellet på en smart måte.

På 6 måneder sparte Pers Hotell over en million kWh. Det er like mye forbruk som 60 husstander bruker i strøm på seks måneder. Det tilsvarer også 326 tonn co2-utslipp.

Les gjerne mer om dette her.

Glasstak med solceller i Tropicana Badeland - Skandinavias første

Sommeren 2021 kan Tropicana Badeland skryte av å være det første badelandet i Skandinavia med glasstak med solceller.
Det nye taket isolerer om lag åtte ganger bedre enn det gamle og sørger for mindre varmetap inne i Tropicana, i tillegg til at solcellene i glasset produserer egen strøm. Det settes også opp en del med ordinære solcellepanel.

I tillegg til det nye glassoverbygget, har vi fjernet varmekablene i garderobene og erstattet de med vannboren varme med returvann fra bassengene. Slik får vi dratt nytte av vannet som allerede er oppvarmet og sparer miljø og strøm.

Her finner du mer info om Pers Hotell

Mat og drikke på Pers Hotell

Mat og drikke


Pers Hotell er barnas favoritthotell! Her ligger alt til rette for at store og små skal få et flott opphold fylt av aktiviteter og opplevelser.

Om Pers Hotell

Om Pers Hotell


- fra skifabrikk til opplevelseshotell. Pers Hotell er historien om skifabrikken som ble til en av Norges største og mest allsidige turistbedrifter.

Tropicana Badeland


Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for store…