Julebordsweekend på Pers Hotell

Pers Hotell ønsker velkommen til julebordsweekend med ekte førjulsstemning, pyntet juletre og pyntet hotell.
Her får dere en tradisjonsrik julebordsweekend med god mat og underholdning. Ta med kollegaer, vennegjengen, familien og jubilanten – Her er alle velkomne til en hyggelig samling

Skifabrikken som ble til en av Norges største og mest allsidige turistbedrifter.

I dag er Pers Hotell først og fremst et opplevelseshotell innenfor feriemarkedet, weekendmarkedet samt kurs- og konferansemarkedet. Vi er spesialist på å skreddersy feriepakker og arrangementer, og jobber målrettet med å utvikle et unikt totalprodukt med spennende konsepter for alle kundegruppene. Pers Hotell er et populært og velegnet reisemål for jubilanter, bilklubber, foreninger og festivaler.

Julebord

Kurs og konferanse

Pers Bowling

Casa Nostra Pizzeria

Jubileumsweekend

Bar 2. Etage

Restauranten

Kurs og konferanse

Gunstige konferansepakker – førsteklasses arrangement. Pers Hotell er et av Norges mest komplette kurs- og konferanseanlegg med nyrenoverte konferanserom og førsteklasses teknisk utrusting.

Kurs og konferanse

Sommerferie

Pers Hotell er opplevelseshotellet i Hallingdal! Tropicana Badeland er åpent hver dag fra 14. juni 2021 og uteparken åpner 21 juni 2021. I tillegg er det aktiviteter som bowling, trylleshow, biljard, shuffleboard og ikke minst flotte muligheter utendørs med kort vei til tur og sykkelløyper. Sykkel kan dere leie i Gol sentrum. Kun en liten time med bil til Langedrag Naturpark, og reiser dere uten bil, har vi gode avtaler med Gol Taxi.

Sommerferie på Pers

Opplev Hallingdal

50 % rabatt på barnebilletter, Opplev Hallingdal gir alle barn som besøker Tropicana Badeland 50% rabatt på barnebillettene i familieparkene Langedrag Naturpark og Hallingdal Feriepark. Få med deg brosjyren Opplev Hallingdal med klistremerket vårt i, for å få rabatt i de 2 andre parkene.

Opplev Hallingdal