Vinterferie på Pers Hotell

Opphold med kampanjepriser i midtuke, 50 % rabatt på dagspass hos Skagahøgdi Skisenter og 50 % rabatt på inngang til Tropicana Badeland. Aktiviteter for store og små, både ute- og innendørs. God plass til hele familien med alt fra enkeltrom til store familierom med hems og 6 senger.

Skifabrikken som ble til en av Norges største og mest allsidige turistbedrifter.

I dag er Pers Hotell først og fremst et opplevelseshotell innenfor feriemarkedet, weekendmarkedet samt kurs- og konferansemarkedet. Vi er spesialist på å skreddersy feriepakker og arrangementer, og jobber målrettet med å utvikle et unikt totalprodukt med spennende konsepter for alle kundegruppene. Pers Hotell er et populært og velegnet reisemål for jubilanter, bilklubber, foreninger og festivaler.

Gavekort

Kurs og konferanse

Pers Bowling

Casa Nostra Pizzeria

Jubileumsweekend

Bar 2. Etage

Restauranten

Kurs og konferanse

Gunstige konferansepakker – førsteklasses arrangement. Pers Hotell er et av Norges mest komplette kurs- og konferanseanlegg med nyrenoverte konferanserom og førsteklasses teknisk utrusting.

Kurs og konferanse

Sommerferie

Pers Hotell er opplevelseshotellet i Hallingdal! Tropicana Badeland er åpent hver dag fra 14. juni 2021 og uteparken åpner 21 juni 2021. I tillegg er det aktiviteter som bowling, trylleshow, biljard, shuffleboard og ikke minst flotte muligheter utendørs med kort vei til tur og sykkelløyper. Sykkel kan dere leie i Gol sentrum. Kun en liten time med bil til Langedrag Naturpark, og reiser dere uten bil, har vi gode avtaler med Gol Taxi.

Sommerferie på Pers

Opplev Hallingdal

50 % rabatt på barnebilletter, Opplev Hallingdal gir alle barn som besøker Tropicana Badeland 50% rabatt på barnebillettene i familieparkene Langedrag Naturpark og Hallingdal Feriepark. Få med deg brosjyren Opplev Hallingdal med klistremerket vårt i, for å få rabatt i de 2 andre parkene.

Opplev Hallingdal