Kurs og konferanse

Midt mellom Bergen og Oslo, ved Sør-Norges viktigste trafikknutepunkt, ligger Pers Hotell. Vi har konferanserom som passer for alt fra 2 - 475 personer. Vi har til og med plass til biler i den største salen.

Kontakt oss

Midt i Gol Sentrum finner du Pers Hotell med en rekke konferansesaler, møterom og grupperom på til sammen 1000 kvm. Pers Hotell passer både om dere er 2 eller 475 personer som ønsker en konferanseopplevelse dere sent vil glemme. Vi tilbyr personlig vertskap og fleksibilitet. Enten dere ønsker dagsmøte, konferanse eller seminar, sørger vi for å skreddersy en løsning tilpasset deres behov.

  • 7 ulike saler med varierende størrelse, 4 grupperom, stort mingleområde, salonger og selskapslokaler.
  • Pausemat, lunsj og middag.
  • Mulighet for skreddersydd dagsmøte, konferanse, seminar eller messe.
  • Tekniske løsninger og oppfølging fra kursvert.
  • Samarbeid med Gol Taxi med gode priser og dør til dør-transport, transport til/fra tog, samt korte utflukter.
  • Aktiviteter på hotellet som Tropicana Badeland, Pers Bowling, Escape Games Hallingdal og underholdning, samt at vi samarbeider med Hallingdal golfklubb.
  • 171 hotellrom og 16 leiligheter med til sammen 650 sengeplasser.
  • Ved behov kan vi sperre gaten utenfor hotellet til arrangementer og parkering.

Den største salen, Bjørnehallen, er svært allsidig og kan benyttes til alt fra konferanser, messer, bilshow, banketter og dans, for å nevne noe. Den har direkte utgang til garasjen som gjør den veldig praktisk for samlinger hvor det er behov for å ha inn stort og tungt utstyr. Det er også mulig å kjøre biler inn i Bjørnehallen ved for eksempel biltreff, arrangementer og messer.

Vi tilbyr ulike møtepakker som kan settes sammen med kursservice, lokalleie, lunsj/middag, kaffe/te/isvann og overnatting. Ta kontakt med oss og fortell oss litt om deres behov så setter vi sammen et forslag til dere.

Her finner du noen av våre andre tilbud

Firmaavtale På Pers Hotell

Firmaavtale


Reiser du mye i forbindelse med jobb? Eller kanskje du har mange ansatte som reiser? Vi på Pers Hotell setter stor pris på dere som reiser mye, og…

Ice Drive


Den ultimate kjøreopplevelsen 900 m.o.h. Fartsfylt moro med isbanekjøring på Tisleifjorden på Golsfjellet - med base på Pers Hotell.

Julebord på Pers Hotell

Julebord


Pers Hotell ønsker velkommen til julebordshelg med ekte førjulsstemning, pyntet juletre og pyntet hotell. Her får dere en tradisjonsrik julebordshelg…