Skagahøgdi Skisenter

Unikt familieområde på toppen gjør Skagahøgdi Skisenter til det perfekte utgangspunktet for hele familien. Her kan du kjøre trygt og effektivt i velpreparerte bakker uten lang heiskø. Gjester ved Pers Hotell får 50 % rabatt på dagspass. Skisenteret ligger kun 5 minutter fra hotellet med bil og vi har gode avtaler på transport med taxi dersom du reiser uten bil.

Med en høydeforskjell på nærmere 500 m fordelt på 3 heiser, finner du 25 varierte nedfarter for alle ferdighetsnivåer. Skagahøgdi Skisenter kan skilte med terrengpark, bølgeterreng og eget familieområde.

Med kort avstand til varmestuen, ligger familieområdet solrikt til på toppen av skisenteret. Koppheisen tar deg opp til 5 ulike nedfarter med en lengde fra 300 til 600 meter. Her kan du velge mellom 1 blå og 4 grønne nedfarter for alle ferdighetsnivåer, fra helt nybegynner til litt viderekommen. Herfra kan du også spenne på deg langrennsskiene og gå milevis innover vidder eller runder gjennom familieområdet.

Midt i alpinanlegget finner du et eget område tilrettelagt for terrengkjøring med varierte hopp og rails med ulike vanskelighetsgrader.

Alle gjester ved Pers Hotell og Pers Logde får 50 % rabatt på dagspass i skisenteret. Husk å få med dere rabattbevis fra resepsjonen før dere drar opp i skisenteret.

Her finner du flere aktivitetsforslag

Ice Drive


Den ultimate kjøreopplevelsen 900 m.o.h. Fartsfylt moro med isbanekjøring på Tisleifjorden på Golsfjellet - med base på Pers Hotell.

Pers Bowling

Pers Bowling


Velkommen til Pers Bowling - en av Norges minste bowlinghaller! La deg likevel ikke lure av størrelsen, for med fire fullverdige bowlingbaner med…

Tropicana Badeland


Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for store…