Hund og kjæledyr

Planlegger du å bo på Pers og vil ha med deg din hund, katt eller annet kjæledyr? På Pers Hotell har vi flere rom og leiligheter hvor kjæledyret ditt er velkommen.

Om du ønsker å ta med kjæledyret så må dette avtales med oss i forkant.
Booker du overnatting selv på vår online booking, kan du ved å se på rom info få informasjon om det er tillatt med kjæledyr på romtypen dere ønsker.


Obs! Husk da å huke av for Hund under tilleggstjenester for at vi skal holde av et rom til deg hvor kjæledyret også er velkommen.

1. Hund/kjæledyr er tillatt i noen rom og leiligheter
Det er tillatt å ha med hund/kjæledyr i noen rom i hotellet og noen leiligheter i Pers Lodge. Reptiler tillates ikke!
Det tilkommer et tillegg for å ha med hund/kjæledyr pr. dyr pr. opphold.

2. Meld fra før ankomst
Alle som har med hund eller andre kjæledyr må melde fra om dette ved bestilling/før ankomst. Dersom det oppdages at dette ikke er overholdt, vil gjesten bli belastet med et gebyr på kr 1.500,-.

3. Inn og ut av hotellet
Hund eller annet kjæledyr må ikke tas med inn i resepsjonen på hotellet. Kjæledyr skal tas inn i hotellet via garasje. Garasjen holdes stengt alle dager kl. 23.00-07.00. Dersom det er behov for å gå inn eller ut i dette tidsrommet – ta kontakt med resepsjonen.

4. Opphold i fellesområder
Pers Hotell bestreber seg på å ha et allergivennlig miljø, og det er derfor ikke tillatt å ha med hunden/kjæledyret i hotellets fellesområder. Gjester som ikke overholder dette, vil bli bortvist.

5. Førerhund
Det er tillatt å ha med godkjent førerhund i hotellets fellesfasiliteter, men om mulig ber vi om at dette begrenses til et minimum og at det vises hensyn til andre gjester.

6. Rengjøring av rom
Rom og leiligheter hvor det bor kjæledyr vil ikke bli rengjort under oppholdet. Dersom det ønskes rengjøring/nye håndklær osv. må vårt personale kontaktes. Under rengjøringen må gjesten selv være tilstede, eller ha kjæledyret i bur.

7. Kjæledyret på rommet/leiligheten
Ikke forlat kjæledyret alene over lengre tid. Det aksepteres ikke at kjæledyret forstyrrer naboer med f.eks. bjeffing. Dette kan føre til bortvisning.
Hund eller andre kjæledyr skal ikke ligge i møbler eller senger. Det er ikke tillatt å bruke hotellets servise til servering av mat til kjæledyret.

8. Erstatning for ekstra rengjøring/ødeleggelser
Dersom hotellet blir påført ekstra rengjøring og/eller erstatning som følge av skade på hotellets eiendom, vil kostnaden bli belastet gjesten.

9. Bortvisning
Dersom det skulle bli nødvendig med bortvisning, vil dette skje med omgående virkning, uten at gjesten har rett til avslag i prisen eller refusjon.

Her finner du mer praktisk info

Restauranten på Pers Hotell

Allergikere


Pers Hotell legger til rette for at alle skal få en hyggelig opplevelse hos oss. Informer oss ved bestilling om din allergi, matintoleranse eller…

bevegelseshemmede

Bevegelseshemmede


På Pers Hotell har vi flere rom som er tilpasset bevegelseshemmede. Kontakt oss vedrørende ditt behov, så hjelper vi deg med å finne riktig rom for…

Spørsmål og svar om Pers Hotell

Spørsmål og svar


Vi forstår at dere gjerne har mange spørsmål før deres besøk på Pers Hotell. Her har vi prøvd å samle de mest vanlige spørsmål og svar til……