Spørsmål og svar

Vi forstår at dere gjerne har mange spørsmål før deres besøk på Pers Hotell.Her har vi prøvd å samle de mest vanlige spørsmål og svar til dere.

Spørsmålene du trenger svar på før du besøker Pers Hotell

Dette spørsmålet får vi ofte, naturlig nok. Svaret på om vi har åpent er veldig enkelt; Ja!
Når det gjelder korona så følger vi hele tiden gjeldende regler og restriksjoner. Før du kommer til oss anbefaler vi å sjekke oppdaterte retningslinjer for Gol kommune her.

Nei. Bestiller du opphold hos oss betaler du ingenting før du sjekker inn.

Ja, det hender at ting kommer i veien. Som hovedregel kan du avbestille oppholdet kostnadsfritt frem til kl. 16.00 dagen før planlagt ankomstdato.
NB! Bestillinger gjort via www.booking.com må avbestilles direkte ved å logge inn og administrere din booking på deres side.

Vi garanterer at dere får sjekke inn klokken 16. Ofte er det mulig å sjekke inn tidligere, men å vaske fra dagen før tar noen ganger litt tid etter at gjester sjekker ut klokken 12. Vi jobber for å få rommet ditt klart så fort som mulig. Dere kan høre med resepsjonen når dere ankommer om rommet er klart. Er det ikke klart er dere velkommen til å oppholde dere i våre fellesarealer, eller kanskje ta en tur i Tropicana før innsjekk? Vi låser gjerne inn bagasjen for dere mens dere venter.

Normalt er utsjekk klokken 12:00. Noen ganger er det godt å sove litt lenger eller drøye avreisen litt når man er på reise eller ferie. Det skjønner vi godt, men da må dere gi beskjed i resepsjonen senest dagen før dere skal reise. Dersom sen avreiser er tilgjengelig, koster det kr. 100,- pr. time ekstra dere ønsker å beholde rommet.

Ved mange samtidige gjester, kan det bli satt opp bordsettinger til frokost og middag på kort varsel. Hva som blir gjeldende for din bestilling opplyses om ved innsjekk/ankomst.
Frokost og dagens middag serveres i utgangspunktet som a la carte ved få spisegjester og som buffet ved mange besøkende.

Ja, hunder og de fleste andre kjæledyr er blant våre favorittgjester! Vi har en egen etasje med rom på hotellet samt noen leiligheter hvor de firbeinte kan få være med på besøk. Skal du ha med deg kjæledyr må vi vite det før du kommer, og det koster kr 300,- pr. dyr pr. opphold. Vi har litt strenge regler for både eier og dyr som må følges, og de kan leses her.

Tropicana Badeland har egne åpningstider og priser som du finner her. Som gjest hos oss har du alltid 50 % rabatt på inngangsbillettene. Vi har valgt ikke å inkludere inngang til badeland i romprisene våre, da det ikke er alle som er like glad i å bade og som ikke ønsker å betale for det.

Ja! Det er veldig hyggelig med overraskelser på rommet. Det kan være til kjæresten, kompisen, broren, moren, faren eller andre som fortjener det. Så lenge det avtales og planlegges på forhånd kan vi ordne det meste. Det mest vanlige å sette inn er en koselig fruktkurv eller en flaske vin. Noe kan du bestille som tilleggstjeneste allerede ved online reservasjon, mens noe må du ta kontakt med oss for å bestille. Vi setter gjerne inn blomster, men da vil vi at du bestille selv hos Gol Blomster slik at du er sikker på å få det du vil ha. De leverer til oss og vi setter det på rommet for deg.

Ja. Vi har mange parkeringsplasser. Mange ute, noen inne og du bestemmer selv hvor du vil parkere. Vil du parkere inne koster det kr 80,- pr. natt, som du kan betale sammen med resten av oppholdet. Parkering ellers og parkering i garasjen på dagtid er gratis. Vi kan dessverre ikke garantere eller reservere plass i parkeringsgarasjen.

I den øverste av våre to parkeringsgarasjer har vi to Tesla-ladere. Pr. i dag har vi dessverre ikke mulighet for lading av andre elbiler, men vi jobber med å få dette på plass. Dersom du ikke har Tesla eller ikke fant plass i garasjen for lading, finnes det mange hurtigladere i og rundt Gol Sentrum. Det er for eksempel ladere på Circle K, Rema 1000 og ved Burger King.

Her finner du mer praktisk info

Allergikere


Pers Hotell legger til rette for at alle skal få en hyggelig opplevelse hos oss. Informer oss ved bestilling om din allergi, matintoleranse eller…

Bevegelseshemmede


På Pers Hotell har vi flere rom som er tilpasset bevegelseshemmede. Kontakt oss vedrørende ditt behov, så hjelper vi deg med å finne riktig rom for…

Hund og kjæledyr


Planlegger du å bo på Pers og vil ha med deg din hund, katt eller annet kjæledyr? På Pers Hotell har vi flere rom og leiligheter hvor kjæledyret ditt…