Transport

På Gol, i hjertet av Hallingdal, finner du Pers Hotell. Gol er et av Sør-Norges viktigste trafikknutepunkt. Med veiforbindelse via Rv 7, Rv 52, Rv 50 og Rv 51/E16 , er det ingen stor overdrivelse å si at "alle veier fører til Gol".

Avstand med bil:
Gol – Hemsedal 30 km
Gol – Ål 25 km
Gol – Geilo 50 km
Gol – Oslo 190 km
Gol – Gardermoen 200 km
Gol – Larvik 260 km
Gol – Bergen 300 km
Gol – Gøteborg 510 km
Gol – Stockholm 720 km

Det går også Ekspressbusser fra Drammen, Oslo, Sogndal, Førde og Florø. Bussene stopper ved Gol Skysstasjon som ligger kun 400 meter fra hotellet.

Vy med Bergensbanen, som via Gol forbinder Oslo og Bergen, har flere daglige ruter. Gol stasjon ligger 1,5 km fra hotellet – ca 15 minutters gange. Ønsker du transport har vi avtale med Gol Taxi. Kontakt oss gjerne for priser.

Det er forbindelser lokalt med buss til Nesbyen, Hemsedal, Ål og Geilo. Det er også daglige forbindelser til Fagernes, Gjøvik og Lillehammer.
Se ruteinformasjon for lokale busser her.

Her finner du mer praktisk info

Om Pers Hotell

Om Pers Hotell


- fra skifabrikk til opplevelseshotell. Pers Hotell er historien om skifabrikken som ble til en av Norges største og mest allsidige turistbedrifter.

Spørsmål og svar om Pers Hotell

Spørsmål og svar


Vi forstår at dere gjerne har mange spørsmål før deres besøk på Pers Hotell. Her har vi prøvd å samle de mest vanlige spørsmål og svar til……